5 kostnader
att ha koll på - Utgifter & Kostnader för företag

Kanske har du hört det engelska uttrycket “you have to spend money to make money”. Uttrycket som kort betyder att du måste spendera pengar för att tjäna pengar skulle kunna syfta på att du som driver eget måste ta på dig vissa utgifter och kostnader för att generera vinst. För visst är det så. Att driva ett eget företag kostar och det går inte att undkomma vissa kostnader och utgifter som soloprenör.

Men vilka typer av kostnader finns det? Och vad är det för skillnad på en kostnad och en utgift? Det ska vi gå igenom här.

Scrolla neråt

Varför ska jag använda UNQUO för mitt bolag?

Med UNQUO samlar du hela din ekonomi genom att koppla alla dina kort och konton till en och samma app. Det gör det smidigare att driva eget, så att du kan fokusera på det som verkligen spelar roll.

I appen kan du kategorisera dina köp på work eller life med enkla swipe, fota dina kvitton och välja rätt kontoslag. Alla köp du kategoriserat på work sammanställs i en revisorsvänlig rapport som du kan använda som stöd i bokföringen eller bara för att få bättre koll på hela din ekonomi.

app-store-badgegoogle-play-badge
unquo-product