I en värld där allt fler ser möjligheter med att driva eget vill vi bygga världens bästa banktjänst för egenföretagare. Det kanske kan verka radikalt, men vi tycker att soloprenörer ska kunna sköta sina två ekonomier på ett ställe. Eftersom de bara har tid för en.

För att soloprenörer vågar leda världen framåt.

De tänker nytt, tänker stort. Kanske tänker om, ställer om. Vågar utmana. Vågar misslyckas. Vågar gå sin egen väg. Därför ska soloprenörer inte längre behöva anpassa sig till traditionella banktjänster. Istället anpassar vi oss till dem.

Från status quo. Till UNQUO.

Initierad av SEB och utvecklad tillsammans med egenföretagare

Två år och 200 intervjuer. I nära samarbete med egenföretagare har SEBx utvecklat UNQUO. Det här är första versionen och fler smarta funktioner och tjänster lanseras hela tiden. Allt för att ge soloprenörer den bästa banktjänsten som kan hantera deras två ekonomier. Så att de kan frigöra tid till det de älskar att göra. Inte det tidskrävande pappersarbetet.

SEBx är SEB:s innovationsstudio. Studions uppdrag är att utforska innovativa lösningar, testa gränserna och utveckla nästa generations produkter.

sebx & seb

Om oss i media