Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Jag har tappat bort mitt kort eller så har det blivit stulet. Hur gör jag?

Först och främst, gå in på Kortinställningar i appen och lås kortet. Om du hittar kortet igen kan du enkelt låsa upp det.

Om kortet inte kommer tillrätta kontakta oss genom chatten i appen så hjälper vi dig att spärra det och beställa ett nytt. Vi har öppet måndag–fredag 9–17. Övrig tid kan du mejla oss på support@unquo.com. Kom ihåg att aldrig mejla personnummer eller kortnummer.

Om även din mobil är borttappad eller har blivit stulen mejla dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning vad som har hänt till support@unquo.com. Kom ihåg att aldrig mejla personnummer eller kortnummer.

Jag kan inte logga in i appen. Hur gör jag?

Mejla dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning vad som har hänt till support@unquo.com. Kom ihåg att aldrig mejla personnummer eller kortnummer.

Om du inte är nöjd

Vår ambition är att bygga världens bästa banktjänst för soloprenörer. Därför vill vi gärna att du berättar för oss varför du inte är nöjd så att vi kan åtgärda problemet och bli ännu bättre.

Hör gärna av dig genom chatten i appen eller mejla dina uppgifter och en kort beskrivning vad som har hänt till support@unquo.com. Kom ihåg att aldrig mejla personnummer eller kortnummer.